Wil je een schermafbeelding maken van één bepaald venster? Druk dan nadat je Shift-Cmd-4 indrukt op de spatiebalk. Beweeg het camera icoon over het gewenste venster, zodat deze blauw kleurt. Ook hierbij kan je op ‘Esc’ drukken om opnieuw te beginnen.

Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen. Boven in het scherm komt nu een icoon te staan die aangeeft dat je een schermafbeelding hebt gemaakt. Deze schermafbeelding of screenshot is daarna terug te vinden bij ‘Galerij – Screenshots’.

Dit Zijn De Essentiële Programmas Voor Windows

Gebruikers kregen vanzelf een pop-up met de mededeling dat ze konden updaten. Die update kon ook handmatig gestart worden als gebruikers wilden wachten. Sinds dinsdag acht Microsoft het besturingssysteem echter geschikt voor broad deployment. Dit hulpprogramma wordt gebruikt om informatie te verzamelen over apparaten en problemen met geluid en beeld van DirectX op te lossen. De algemene gedachte is, ik heb een oude computer die kan vast geen Windows 10 aan.

  • Het kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.
  • Zo kun je kiezen om opnames te maken met 30 of 60 fps.
  • Dat betekent dat het afspelen van video’s bijvoorbeeld niet mogelijk is in het Verenigd Koninkrijk , Noorwegen of Zwitserland.

Daarna kun je instellen dat die bepaalde map niet wordt gesynchroniseerd. Als ik excelbestanden op mijn iphone als favoriet markeer met als doel om deze ook offline te kunnen lezen lukt het vervolgens niet om deze zonder internetverbinding te lezen. In de dropbox zie ik hem niet meer, maar toch wordt er geen ruimte vrijgegeven hoe kan dat, of moet ik een bepaalde tijd wachten. Mijn dropbox is vol, nu heb ik een map verplaatst naar een map op de computer. Zo is informatie te allen tijde snel op te vragen door ‘Hey Cortana’ te zeggen.

Hoe Maak Je Een Schermvideo Op Je Laptop?

Maar je wilt natuurlijk niet betalen voor functies die je niet nodig hebt. Apps die naast het bijhouden van de tijd ook gekochte goederen of gereden kilometers bijhouden, zijn niet voor ieder bedrijf van toepassing. Misschien heb je wel behoefte aan een ingebouwd factureringssysteem of een functionaliteit die per team de uren bijhoudt.

De update komt als “optionele-update” binnen in Windows 10, je kan deze dus ook overslaan als je niet wil upgraden naar 11 maar gewoon bij Windows 10 wil blijven. Opvallend daarbij is dat die configuratie de classificatie ‘Security Updates’ omvat. Daarmee geldt dus een ‘hogere’ status voor de update die de PC Health Check-app binnenbrengt. Microsoft heeft zo’n pushbeleidin 2016 ook al gevoerdwaarbij het gebruikers van Windows 7 en 8.1 bestookte voor de upgrade naar Windows 10. De huidige app die via Windows Update wordt geïnstalleerd, kijkt of een apparaat in aanmerking komt voor upgraden naar Windows 11. Daarbij biedt het dus systeeminformatie die volgens Microsoft ook kan helpen om problemen op te lossen.

Laat je een nieuwe website, webshop of applicatie bouwen, dan wordt deze niet meer ontwikkeld voor IE11. Als het toch gewenst is om iets te ontwikkelen voor IE11, zal per vraagstuk of project bekeken worden hoe we hiermee omgaan. Tegenwoordig brengen browsers eens per 6 weken of zelfs eens per maand een nieuwe versie uit. Hierdoor wordt het verschil tussen IE11 en andere deze site browsers steeds groter.